Jean Klein, sadguru

AuteurKoos Zondervan
Prijs€ 14,95
Verzendkosten€ 2,50
GenreFilosofie algemeen
ISBN978 94 92421 19 7
Verschenen

Jean Klein heeft veel uitspraken gedaan om het menselijk inzicht in de werkelijkheid te verruimen. Het was daarbij zijn intentie om ons te helpen het spirituele pad met de juiste instelling te volgen. En niet te vergeten: om onze kennis over yoga-lichaamswerk te verdiepen.

Jean Klein was voor de schrijver van dit boek de Sadguru. Een Sadguru is een zelfgerealiseerde leraar bij wie de versluierende energie is verdwenen. Een zelfgerealiseerd leraar heeft geen angsten en verlangens meer. De Sadguru heeft vermogens waarmee hij zijn leerlingen kan helpen op een manier die in de ‘gewone’ menselijke visie als magisch wordt ervaren.

Een groot deel van dit boek gaat over Kashmiryoga. Onder Kashmiryoga wordt de yoga-benadering van Jean Klein verstaan. De door hem gegeven yoga is één geheel met zijn spirituele onderricht.

De schrijver, Koos Zondervan, heeft tal van spirituele ervaringen opgedaan in zijn contacten met Jean Klein. Eén van de gevleugelde uitspraken van Jean Klein: ‘Gelukkig zijn zij voor wie de alarmbellen luid rinkelen’. In dit boek vertelt Koos Zondervan hoe de alarmbellen hem tot geluk hebben gebracht.

BESTELFORMULIER

Jean klein, sadguru

Jean Klein, sadguru

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 81 times, 1 visits today)