Wat kunnen we voor u betekenen

Uitgeverij Van Warven geeft boeken uit op tal van gebieden: zingeving, religie, cultuur en filosofie. Maar ook poëzie, spirituele ontwikkeling, geschiedenis en persoonlijke ontwikkeling behoren tot onze aandachtsvelden.

Over ons

Uitgeverij van Warven is een kleine, maar dynamische organisatie. Ze bestaat uit mensen die elkaar versterken op het gebied van vormgeving, redactie, logistiek, PR en financiën. We helpen de dichter, de denker, de durfal, de doener, maar ook de promovendus, de historicus en de kunstenaar om een manuscript het licht te doen zien.

Mocht u een uitgever zoeken voor uw zielenroerselen: een professional die weet hoe het proces van schrijven, vormgeven, drukken en PR werkt, zoek dan contact en vertel ons wat uw wensen en verlangens zijn. Mail, bel, maak een afspraak. Wellicht kunnen we wat voor u betekenen en kunnen we uw droom – een eigen boek – uit laten komen.

Ons team

Drs. Rinus van Warven: Uitgever, algemeen directeur
Drs. Theo Krabbe: Uitgever, PR en Media
Vormgeving: Stieneke Odekerken-Eibrink, Studio Stien

Uitgeverij van Warven is gespecialiseerd in boeken met een kleine of middelgrote oplage. Omdat Uitgeverij van Warven een uitgeverij is zonder veel overhead, kan men voor ‘kleine’ oplages tot 1000 exemplaren heel goed bij Uitgeverij Van Warven terecht.

Onze thema’s

zingeving en spiritualiteit
religie en cultuur
filosofie en theologie
esoterie en mystiek
poëzie en proza
geschiedenis en toekomst
ontwikkeling en duurzaamheid
mens en samenleving
persoonlijke groei en ontplooiing
en meer…

(Visited 306 times, 1 visits today)