Recensie : Maar de liefde blijft

Maar de liefde blijft

Het boek Maar de liefde blijft is bedoeld voor iedereen die een dierbare verloor en hem of haar intens mist. Het beschrijft het pijnlijke verlies van binnen uit en geeft woorden aan het verdriet zoals het werkelijk voelt. Misschien gaat u gevoelens en gedachten herkennen en kan de herkenning tot steun zijn. Het boek wil een gids zijn – een die uitlegt, bemoedigt, wijst op valkuilen en suggesties aanreikt. In het boek kun u kracht vinden, moed en vertrouwen. Niets kan het verdriet wegnemen, maar misschien kan het boek u wel begeleiden op uw pad, zodat u het niet alleen hoeft te bewandelen. In Maar de liefde blijft staan ook mooie gedichten van bekende en onbekende Nederlandse en Engelse schrijvers.

Mooi mens Lief mens Mijn mens Waar ben je?
Ik zoek je Elke dag Overal:
In huis Op straat In iedere menigte.
Maar dan wacht ik Tot het nacht is;
Met alle sterren om me heen
Weet ik: Je liet me niet alleen.

(Visited 33 times, 1 visits today)