voelen dat het klopt

Voelen dat het klopt

Luisteren naar de onderstroom

Auteur Mayke Peters
Prijs€ 16,95
Verzendkosten€ 2,50
GenreZingeving en spiritualiteit
ISBN978-94-92421-49-4
Verschijningsdatum09-02-2019

Dit boek geeft geen antwoorden

Als het leven je klemzet, komen vaak de vragen over het leven zelf. Waarom gebeurt dit? Waarom ik? Waarom nu? Hoe moet ik verder? Allemaal vragen die te maken hebben met jouw betekenis.

Mayke Peters

In ‘Voelen dat het klopt’ beschrijft Mayke Peters hoe het kijken vanuit een ander perspectief een nieuwe blik op je leven kan opleveren. Puttend uit de westerse esoterie verbindt ze kennis met ervaringen, bespiegelingen en vragen over de zin van het bestaan. Deze weerspiegeling van haar eigen zoektocht is tegelijkertijd een wegwijzer voor andere zinzoekers.

Dit boek geeft geen antwoorden. Wel biedt het allerlei handvatten om nieuwe dimensies te ontwaren. Als je je werkelijk inzet om anders te leren waarnemen, zul je merken dat er iets gaat verschuiven in je leven. Je krijgt oog voor andere dingen. Je komt in contact met iets groters, iets diepers, iets wat zich paradoxaal genoeg vaak openbaart in het kleine. Als je gaat zien welke onderstroom zich aan je toont, krijg je (meer) zicht op je eigen betekenis.

Lees hier een Recensie

BESTELFORMULIER

Voelen dat het klopt

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

(Visited 18 times, 1 visits today)