Verborgen diepten in het nu

AuteurTineke Bakker-van Ingen
Prijs€ 16,50
Verzendkosten€ 2,50
GenrePoezie
ISBN978 94 92421 09 8
Verschenen

Het zoeken van verbinding, het maken van contact met mensen is als een permanente onderstroom aanwezig in haar leven. Dit verlangen zorgde ervoor dat ze van het dynamische zakenleven kon blijven genieten, ondanks de soms zware kanten.

Tineke Bakker-van Ingen had al een goed gevuld leven als zakenvrouw en bestuurder. Als directeur en eigenaar van de internationale onderneming Ferm, een handelsmaatschappij in elektrische machines, maakte ze tal van verre reizen. En dan ben je ook nog van ganser harte echtgenote, moeder en oma. Dan is je leven vol en compleet. Maar je komt niet altijd aan je eigen binnenkant toe.

Na haar werkzame leven ging Tineke op zoek naar de diepten in zichzelf. Ze wilde zichzelf leren kennen in de diepte van het voelen. Ze reisde naar binnen. “Het was,” zo zegt ze zelf, “misschien nog wel uitdagender en spannender dan het reizen naar buiten. Want in ons hart kunnen we diep geraakt worden”.

Tineke wil haar foto”s en gedichten graag delen. Want was het niet Osho die zei: “het meest persoonlijke is het meest algemene”. Dat geldt vooral voor onze diepste gevoelens. In deze bundel tal van teksten over de verbinding die ze zoekt en vindt: met de natuur, met de mens, met het leven.

BESTELFORMULIER

De verborgen diepten in het nu

De verborgen diepten in het nu

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 81 times, 1 visits today)