De sprong in de tussenruimte

AuteurPaul Blok
Subtitel een innerlijke pelgrimage
Prijs€ 19,95
Verzendkosten€ 2,50
ISBN978-94-93175-36-5
Verschijningsdatum22-juli-2021

‘De sprong in de tussenruimte’ is een sprong naar ons Innerlijk Licht. De reis daar naartoe is onze innerlijke pelgrimage: van het hoofd naar het hart. Paul Blok slaagt erin zowel het hart te raken met proza en poëzie,
alsook het verstand met heldere analyses. Spirituele wetmatigheden en feiten vertaalt hij naar het menselijk handelen. Centraal staat altijd de relatie tot de ander, de aarde en onszelf.

Deze relatie met alles in en rondom ons heen is verbroken. Dat heeft tot een mondiale crisis geleid. Deze verbroken verbondenheid manifesteert zich in tal van versluieringen van ons Innerlijk Licht. Het boek biedt vele oefeningen om deze verbroken verbondenheid te herstellen en ons Innerlijk Licht te bevrijden. Klassieke thema´s, waaronder de ademhaling, de aandacht en de waarneming, komen uitgebreid aan bod.

Het overgangstijdperk waarin we thans leven biedt tal van spirituele mogelijkheden. We evolueren nu van instinct en intellect naar intuïtie en inspiratie. De geboorte van de nieuwe mens laat zich daarin zichtbaar maken.
Paul Blok laat zien hoe het eenvoudige symbool van de tussenruimte staat voor concreet vormgegeven spiritualiteit. Ter illustratie en inspiratie heeft de auteur nog 100 lichtcitaten uit de 3000 jaar oosterse en westerse traditie toegevoegd.

Bestelformulier

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 164 times, 1 visits today)