Ruimzinnig pionieren

AuteurJeannet van Doorn / René van der Rijst / Berthe van Soest en Erik Jan Tillema
Subtitel Praktijkverhalen
Prijs€ 15,00
Verzendkosten€ 2,50
ISBN978-94-93175-59-4
VerschijningsdatumVerwachte verschijningsdatum is 23 december 2021

Van bezinningswandelingen en retraites tot samenkomsten in de kroeg: ruimzinnige pioniers verzinnen talloze nieuwe vormen om met geloof aan de slag te gaan. Waarom is het belangrijk om steeds weer iets nieuws uit te proberen? Wat drijft deze pioniers en hoe verhouden ze zich tot de traditionele vormen van kerk-zijn?

‘Ruimzinnig pionieren’ schetst een beeld van mensen die vanuit hun geloof iets nieuws beginnen, creatief omgaan met wat er al is en anderen uitdagen om woorden te zoeken voor datgene wat misschien niet te beschrijven valt. Deze mensen pionieren.

Wat voor invloed heeft pionieren op het eigen geloof? Hoe verandert het pionieren het beeld van de kerk? Wat hebben pioniers nodig om dit te doen en waar gaan ze beginnen? Deze en andere vragen komen aan bod. Praktijkverhalen kleuren het boek verder in.

‘Ruimzinnig pionieren’ is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe vormen, die vastlopen in de traditie of overstromen van de creativiteit. Dit boek is bedoeld voor mensen die staan te popelen om met anderen aan de slag te gaan. En natuurlijk voor iedereen die benieuwd is naar pionieren en zich afvraagt of het iets voor hem of haar is.

Bestelformulier

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

(Visited 162 times, 1 visits today)