Meridiaanyoga voor het leven 

AuteurMaartje van Hooft
Subtitel
Prijs€ 27,50
Verzendkostengeen
Genre
ISBN978-94-93175-22-8
VerschijningsdatumTijdelijk uitverkocht. In week 39 weer op voorraad

Meridiaanyoga voor het leven is een oefenmethode die je handvatten biedt om de meridianen, communicatielijnen in ons lichaam, te voelen en te harmoniseren. De meridianen kennen we vooral vanuit de acupunctuur, dat een onderdeel vormt van de Traditionele Chinese Geneeskunde, die ontleend is aan het Taoïsme.
In de Taoïstische visie is er sprake van een volledige verweving van lichaam en geest. Het Taoïsme is verbonden met de natuur, met de natuurlijke ritmes en is tegelijkertijd diep spiritueel. Het leert ons mee te bewegen met wat er is, in contact te zijn met wat er is en toch vrij te blijven. Het leert ons onszelf vloeibaar en leeg te maken, waardoor zich een diepere potentie kan laten zien.
In Meridiaanyoga voor het leven leer je hoe je via de meridianen contact kan maken met je binnenwereld, hoe je kan navigeren in je binnenwereld en zo harmonie en vitaliteit kan ervaren. Ook leer je eigen patronen in je dagelijks leven te herkennen en mogelijk te koppelen aan je oefenervaring. Door de ritmes van de natuur (in onszelf) en de natuurlijke wetten te herkennen en te volgen, kunnen we weer onderdeel worden van de natuur waaruit we voortkomen. Iets wat op dit moment ook voor onze samenleving als geheel belangrijker is dan ooit.
Maartje van Hooft heeft zo’n dertig jaar ervaring in het werken met acupressuur. Ze heeft lesgegeven aan verschillende shiatsu-opleidingen in Nederland en België. In haar praktijk integreert ze cranio-sacraaltherapie, oefentherapie en acupressuur. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring als trainer: ondermeer als hoofddocent van de vierjarige yoga-opleiding Amitabha, waar meridiaanyoga onderdeel van is. Maartje is Boeddhistisch geschoold, ze heeft een Japanse tempeltraining gevolgd en is in 2001 als priester ingewijd. Ze verzorgt ook (Boeddhistische) meditatietrainingen.

Bestelformulier

Meridiaanyoga voor het leven

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 241 times, 1 visits today)