Merakels- Jacques Caron

Merakels

wonderlijke verhalen

AuteurJacques Caron
Prijs€ 16,95
Verzendkosten
€ 2,50
GenreSpiritualiteit
ISBN978-94-93175-24-2
Verschijningsdatumverschenen op 06-05-2020

Er gaat een wereld voor je open, één die samenhangt met alles wat er is

Is er een zin in ons schijnbaar zinloze leven? ‘Merakels’ zegt volmondig ‘Ja’.

In 80 verhalen uit eigen ervaring geeft Jacques Caron je een inkijkje in het leven vanuit een ruimer bewustzijn. Alsof je een 3D-bril opzet en de wereld opeens meer diepte en perspectief laat zien. ‘Merakels’ laten zien wat leven vanuit een ruimer bewustzijn je concreet brengt. Er gaat een wereld voor je open. Eén die samenhangt met alles wat er is. Eén die zin heeft, waar je leven koers heeft en er hulp voor je klaarstaat. Ingevingen, synchroniciteit, dromen, visioenen, de juiste ontmoetingen en vondsten, buitenzintuiglijke of paranormale verschijnselen en meer, begeleiden je op je levensreis.

Lantaarns die je bijlichten op je pad

Iedereen kan wel een beetje meer dimensie in zijn/haar leven brengen. Een beetje meer diepte en hoogte. Sommigen horen de ‘Mystic Call’, de mystieke roep om hun ontwikkelingsreis aan te vangen. Op Jacques’ reis waren er wonderlijke zaken die hem de weg wezen, adviseerden, waarschuwden, onderwezen, stimuleerden en wat al niet meer. Het zijn een soort lantaarns die je bijlichten op je pad. Uiteindelijk is hij mysticus geworden.

‘Dat is toch iemand die op zoek is naar God?’, vroeg een cliënt hem eens. Nou nee, dat is iemand die in verbondenheid met het mysterie leeft. Die zoekt niet meer, die heeft gevonden. Samen met het mysterie op weg in het nu, geflankeerd door ‘Merakels’.

Over Jacques

Op mijn ontwikkelingsreis heb ik decennia het onbewuste van buiten en binnen verkend.

“Mijn Indische schoonvader was mijn eerste leermeester. Daarna volgden dieptepsycholoog Jung en vergelijkend mytholoog Joseph Campbell. Na elke periode heb ik een week in de natuur gevast om onderzoeksvragen beantwoord te krijgen in contact met het onbewuste. Gaandeweg ontwikkelde zich een relatie met het onbewuste en ontstond er een dialoog van vraag en antwoord.”

Lees hier meer over Jacques

BESTELFORMULIER

Merakels

Merakels

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

(Visited 165 times, 1 visits today)