AuteurBart Gijsbertsen / Jan Willem Kirpestein
Prijs€ 17,50
Verzendkosten
€ 2,50
Genre
ISBN978-94-93175-16-7
Verschijningsdatum5-4-2020

het verhaal dat niet zo gauw verteld wordt

Leven met de Stem begon op een warme zomerse zondagavond na afloop van een kerkdienst. Een gesprek tussen twee dominees: de één had gepreekt en de ander had geluisterd. Op de stoep van het kerkgebouw praatten ze nog wat na. Ze hadden elkaar nog nooit eerder ontmoet. Even elkaar de hand schudden.
Er werden nog wat woorden uitgewisseld over de preek. ‘Zien en zien is twee, of drie’. Je kunt simpel ‘kijken’; je kunt ‘onderzoekend en theoretiserend kijken’; en je kunt ook ‘een gewaarwording hebben van iets dat zich aan het blote oog onttrekt’.

Deze korte kennismaking zou de kiem leggen voor vele dialogen en avonturen die zo’n twintig jaar later zouden volgen. De persoonlijke levensverhalen van beide dominees zouden elkaar gaan verrijken op een manier die zij op die zondagavond onmogelijk konden bevroeden.

ook dit persoonlijke verhaal wil gehoord worden

Vele jaren verder kijken ze nu terug. Achter hun gezamenlijke dialogen en avonturen onderkennen ze nog een ander verhaal; het allesbepalende verhaal van ieder persoonlijk. Dat is het verhaal dat niet zo gauw verteld wordt. Dan gaat het over een innerlijke dialoog: Leven met de Stem. Toch beseften beiden dat juist ook dit verhaal gehoord wil worden; over ‘dat wat zich aan het blote oog onttrekt’.

Lees hier de recensie van Klaas van de Kamp
Lees hier de recensie van Theo Kralt
Lees hier de recensie van Drs. J. Wilts

BESTELFORMULIER

Leven met de Stem

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

Meer van Bart Gijsbertsen

(Visited 209 times, 1 visits today)