In  alle talen

AuteurAnne Nijburg
Subtitel communicatie van het evangelie in de Bijbel
Prijs€ 19,95
Verzendkosten€ 2,50
ISBN978-94-931-7526-6
VerschijningsdatumVerschenen

Het boek In alle talen zou je kunnen zien als een reis door de Bijbelse geschiedenis. Centraal in die geschiedenis staat het gebruik van taal. Taal is het communicatiemiddel bij uitstek van God tot mensen. Maar ook omgekeerd: van mens tot God. En zeker niet in de laatste plaats tussen mensen onderling. Uit één oertaal lijken alle talen van de wereld vorm te hebben gekregen.

In die veelheid van talen maakt God een bijzondere keuze. Hij kiest de taal van het volk Israël uit om Zijn goede boodschap aan de wereld te verkondigen. Maar deze keuze roept wel allerlei vragen op. ‘Want,’ zo vraagt auteur Anne Nijburg zich af, ‘heeft Israël wel gedaan wat God van dit volk vroeg? En hebben de profeten destijds niet gewaarschuwd voor de invloed van vreemde volken en hun talen?’

In dit boek stelt Anne Nijburg een belangrijke theologische vraag aan de orde: zijn de (vreemde) talen niet juist een teken van oordeel voor het volk Israël? En wat wil dat teken dan zeggen? In alle talen is heel geschikt om te gebruiken in Bijbelstudiekringen en gespreksgroepen. Ook voor persoonlijke studie biedt deze uitgave meer dan oppervlakkig Bijbellezen.

Bestelformulier

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 50 times, 1 visits today)