Het einde van de strijd

AuteurJan Kuipers Alma
Subtitel Op weg naar innerlijke vrede
Prijs€ 17,50
Verzendkosten€ 2,50
ISBN978-94-93175-35-8
Verschijningsdatum medio juli 2021

Een crisis in ons leven kan onze geest telkens weer bevuilen met gedachten en gevoelens. Je mag van geluk spreken als je de mogelijkheden ziet die we als mensen hebben gekregen om die gedachten en gevoelens van afstand waar te nemen. Jan Kuipers Alma beschrijft in het boek Het einde van de strijd wat hij onder geestelijke ontwikkeling verstaat. Ieder mens is in staat om zich geestelijk te  ontwikkelen. Los van afkomst, opleiding of maatschappelijke positie.

Jan Kuipers Alma is van huis uit singer songwriter. Jan heeft in zijn leven meermalen te kampen  gehad met depressies. Door het doen van aandachts-oefeningen, het toepassen van meditatie-technieken, het lezen van spirituele boeken en met tomeloze inzet heeft hij zijn depressies overwonnen en is hij op weg naar innerlijke vrede. Met geestelijke ontwikkeling bedoelt hij het proces van losmaking uit de identificatie met gedachten en gevoelens en het realiseren dat je in feite puur bewustzijn bent.

Dit boek Het Einde Van De Strijd is een getuigenis hiervan. De essentie van dit boek is dat innerlijke vrede verworven kan worden. Inzicht in de eigen gedachten en gevoelens is hiervoor nodig, en de bereidheid hiernaar te kijken als een geïnteresseerde toeschouwer. Jan neemt u mee op weg naar een nieuwe staat van bewustzijn, waarin er niet meer hoeft te worden gestreden, maar innerlijke vrede bereikbaar wordt.

Bestelformulier

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 288 times, 1 visits today)