het boek hermus cover_groot
AuteurAdriaan Noordergraaf
Prijs16,95
Verzendkosten€ 2,50
GenreLiteratuur en romans
ISBN9789492421913
Verschijningsdatum10-10-2019

Na een turbulent begin van haar studie theologie raakt Mirjam Hermus door drank en drugs in de problemen. Het komt zo ver, dat ze zich genoodzaakt ziet terug te keren naar haar ouderlijk huis. Tijdens een hevig onweer vóór een kerk verdwijnt ze in het niets. Dit wordt per ongeluk gefotografeerd en gepubliceerd in de media. Daardoor verandert het hele gebied rond de kerk in een bedevaartplek, omdat men ervanuit gaat dat er een verschijning heeft plaats gevonden.

Waar is ze gebleven? Mirjam komt terecht in het jaar dertig, in de stad Jericho. Ze beleeft daar een duizelingwekkend avontuur en wordt begeleid door een stem die zij alleen in haar hoofd hoort. Ze komt erachter dat veel dingen anders zijn, niet zoals die in de bijbel worden beschreven. Zo maakt ze kennis met Judas Iskarioth, Judas de messentrekker. Ook zijn verhaal luidt anders dan de gevestigde interpretatie.

En wat doen al die mensen later vóór die kerk? Er gebeuren vreemde dingen bij de Onze-Lieve-Vrouw-Ten-Hemelopnemingskerk. De verering van Maria neemt absurde vormen aan. Die worden versterkt door spontaan optredende genezingen. En dan… na vijf dagen… keert Mirjam terug. Het Boek Hermus is een verhaal waar heden, verleden en toekomst samenkomen.

Lees hier de Recensie

BESTELFORMULIER

Het boek Hermus

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

(Visited 31 times, 1 visits today)