De vrijheid van mijn vader

AuteurTon Roumen
Subtiteleen markante familiegeschiedenis in oorlogstijd
Prijs€ 17,50
Verzendkosten€ 2,50
Genre.
ISBN978-94-93175-18-1
VerschijningsdatumVerschenen

De oorlog is in 1945 geëindigd, de wederopbouw begint, de welvaart groeit. De vrijheid van mijn vader bestaat uit de vrije zaterdag, de aanschaf van een auto en een caravan. Vanbinnen is hij echter niet vrij. De oorlogswonden zijn niet geheeld. Ze zijn verdrongen en komen weer boven drijven.

Mijn vader Frans draagt een pijnlijk verhaal met zich mee. Als negentienjarige wordt hij in 1944 door de Duitsers gevangengezet omdat hij zich kritisch heeft uitgelaten over de nazi’s. Na de bevrijding is hij tolk in het Britse leger en heeft veel gruweldaden moeten aanhoren. Als hij ouder wordt, krijgt hij last van zijn oorlogservaringen.

Dit boek vertelt het oorlogsverhaal van mijn vader, zijn zussen en broers en hun zoektocht naar vrijheid. Het is een markante familiegeschiedenis die de oorlog in ons land vanuit de ogen en de beleving van een diepgelovige katholieke familie belicht en hun worstelingen en pijn laat zien. Gedreven door heldere doelen hebben ze noodgedwongen moeten ervaren dat die door de oorlog werden gedwarsboomd.

Over Ton

Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s en persoonlijke ontwikkeling. Gegrepen door de oorlogsgeschiedenis van zijn familie schreef hij dit boek.

Voor meer informatie klik op onderstaande link:

Lees hier de recensie van Evert van der Veen

Lees hier de recensie van Drs. Madelon de Swart

BESTELFORMULIER

De vrijheid van mijn vader

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

(Visited 51 times, 1 visits today)