De Pink van Iejoor

En andere bijbelse ezelverhalen

AuteurEeke Scheweer
Prijs€ 15,95
Verzendkosten
€ 2,50
Genre
ISBN978-94-93175-21-1
Verschijningsdatum10-03-2020

Eeke Scheweer vertelt zijn verhalen door

‘Wat is er nu nog “waar” in de verhalen die mijn moeder mij vertelde toen ik klein was?’ Die vraag is de leidraad bij het opnieuw vertellen van enkele van die verhalen. Zijn moeders verhalen kwamen meestal uit de Bijbel. Moeder vond het belangrijk dat die verhalen werden doorverteld.

In dit boek verbindt Eeke Scheweer ze met zijn eigen bestaan. Het werden verhalen over ‘het goede (samen)leven’. Verwondering, ontroering, liefde, oog hebben voor elkaar, verzoening, vrede en gerechtigheid: de ingrediënten van wat in de Bijbel ‘het Koninkrijk Gods’ heet. Het visioen waarbij ‘waar maken’ belangrijker is dan ‘waar zijn’!

De eenvoudige ezels

De verhalen zijn geschreven vanuit het perspectief van de in het verhaal aanwezige ezel. Dat geeft de auteur de ruimte om wat ‘dartel’ met de oorspronkelijke teksten om te gaan. En dat leidt soms tot originele en verrassende wendingen in het verhaal.

‘De pink van Iejoor’ is bedoeld voor jong en oud. Soms zal de één de ander iets uit moeten leggen. Maar Eeke Scheweer hoopt vooral op gesprek waarbij die één en die ander elkaar proberen te begrijpen. Verschillen in beleving geven ruimte. Althans, zo zou het moeten. Toch?

Over Eeke

Eeke heeft eerder een managementboek geschreven en is coach, trainer en consultant in het veld ’tussen ziel en zakelijkheid’.

Hieronder de boekpresentatie van Eeke

BESTELFORMULIER

De pink van Iejoor

en andere bijbelse ezelverhalen

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.
(Visited 121 times, 1 visits today)