geboorte van een nieuwe wereld cover
AuteurWim de Bruin
Prijs14,95
Verzendkosten€ 2,50
GenreTheologie & Filosofie
ISBN978-94-92421-90-6
Verschijningsdatum17-10-2019

We leven in een tijd waarin het bestaan van de mens in een chaotische fase komt. De bedreigingen nemen toe. Wanhopig probeert de mens die bedreigingen te relativeren. Hij omarmt alles wat hem daarbij ondersteunt.

Langzamerhand sluipt de angst in de menselijke geest. Zelfs het spreken over een eventuele ondergang is geen taboe meer. Naarmate de chaos groeit, zullen die ondergangsverhalen toenemen. Daarmee ook de angst en paniek van de mens.

Het boek ‘De geboorte van een nieuwe wereld, handboek voor verloskundigen’ verzacht die angst en kan deze zelfs wegnemen. Aan de hand van een bijzondere boodschap laat het zien dat die heftige gebeurtenissen geen teken zijn van een ondergang, maar de geboorte van een nieuwe dimensie van liefde en licht.

Die boodschap wordt ondersteund door Bijbelse en mystieke verhalen, maar ook door processen uit het dagelijkse leven en uit de wetenschap. Hierdoor wordt duidelijk dat die ‘verborgen’ boodschap altijd al aanwezig was. De tijd is rijp om aan het licht te komen.

Het spirituele, het paranormale, de Bijbelverhalen, de joodse mystiek en de wetenschap sluiten elkaar dikwijls buiten. In dit boek laat Wim de Bruin zien dat ze een eenheid vormen die samen ‘het verhaal’ en ‘de boodschap’ dragen.

BESTELFORMULIER

De geboorte van een nieuwe wereld

Verzendadres

Naar welk adres mogen we uw bestelling verzenden?

Een moment geduld aub.

(Visited 55 times, 1 visits today)